Gespecialiseerd in de bescherming van uw intellectuele eigendom

Maak kennis met ons

Kris Keymolen, gepokt en gemazeld in de wereld van intellectuele eigendomsbescherming, werkte jaren voor grote spelers in dit domein en leidde een modellen- en merkendepartement van een belangrijk Belgisch Intellectuele Eigendomsrecht- kantoor. Met een rugzak vol bagage besloot ze in 2009 haar eigen merkenbureau op te starten. Keymarks was geboren en heeft met de jaren haar cliëntenportfolio uitgebreid.

IP-specialisten

Langetermijnvisie op uw intellectuele eigendom

Bij Keymarks in Brussel kijken we verder dan vandaag. Eerst investeren we in een maximaal begrip van uw onderneming, uw bedrijfsbehoeften en uw marktsituatie. Op basis van die kennis bieden we u een professionele merken- en modellenbescherming aan en denken we graag met u mee over een visie op de bescherming van uw intellectuele eigendom op langere termijn.

Toonaangevend in bescherming van intellectuele eigendom

Kris Keymolen is actief binnen de beroepsorganisaties BMM en ECTA. Haar rechtenstudies aan de K.U. Leuven en de Universiteit van Poitiers en een specialisatie in intellectueel eigendomsrecht aan de C.E.I.P.I.- afdeling van de universiteit van Straatsburg gaven haar meer dan voldoende bagage om aangeworven te worden in vooraanstaande merkenbureaus in Frankrijk en later in België. In 1995 slaagde Kris Keymolen voor het examen van erkend merkengemachtigde. In 2009 heeft ze haar eigen merken- en modellenbureau opgericht. Kris Keymolen is ook een veel gevraagd gerechtsdeskundige.

Uitgebreid internationaal netwerk

Dankzij de samenwerking binnen het uitgebreide netwerk van Intellectueel Eigendomsrecht-specialisten Interty zit u altijd goed bij Keymarks in Brussel. Geen betere partner voor de bescherming van uw intellectuele eigendom dan dit netwerk van experten .

IP-specialisten

MEER WETEN?

Neem dan snel contact met ons op.

Keymarks
Interty